bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490605 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 46490605 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste printwinkels voor voordelige toners. Deze OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Steeds meer winkels als bijvoorbeeld Paradigit en Inktwereld.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€182,50
Huismerk verkoopprijs€91,25
FabrikantOKI
ProductOKI 46490605 toner geel hoge capaciteit
Productnummer46490605
Kleurengeel
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-code5031713067733

Goedkoopste OKI 46490605 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 46490605 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als Inktwereld.nl en printerinktshop.nl.
  • Originele 46490605 inkt toners kosten je ongeveer €182,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Calibri.
  • Via dit portaal vind je gespecialiseerde shops waar je probleemloos en snel 46490605 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €200,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €182,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €91,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit originele inkt€182,50
OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€365,00
OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €91,25
OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €182,50
Prijsoverzicht van de 46490605 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 46490605 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-46490605-geel-yellow-toner

Originele gele 46490605 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt lastige foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele tonercartridges van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €182,50).

OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 46490605 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46490605 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
  • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de geel inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan de meest voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je de beschermingstape weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare toner-problemen bij de OKI 46490605 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 46490605 met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €150,83 excl. de btw (€182,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €365,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 46490605 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €91,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 46490605 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 46490605 alternatief selecteren is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de OKI 46490605 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor bestel je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie