bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44250718 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44250718 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire verkooppunten voor extra voordelige toners. Artikel OKI 44250718 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Heel wat inktwebshops als o.a. Office Centre en 112supplies faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€105,50
Huismerk tarief€52,75
LeverancierOKI
ModelOKI 44250718 toner magenta
Seriecode44250718
Kleur beschrijvingmagenta
Printvermogen1.500 prints
EAN-code5031713044543

Goedkoopste OKI 44250718 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44250718 toner is 1.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl en inktknaller.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen bieden ze ook een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Inkt.nl of Office Centre.
  • Originele 44250718 inkt toners haal je in huis vanaf €105,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
  • Via dit portaal klik je direct door naar betrouwbare aanbieders waar je moeiteloos 44250718 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44250718 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €116,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €105,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €52,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44250718 toner magenta originele inkt€105,50
OKI 44250718 toner magenta multipack (merk toners)€211,00
OKI 44250718 toner magenta huismerk inkt * €52,75
OKI 44250718 toner magenta huismerk duopack * €105,50
Prijstabel voor de 44250718 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 44250718 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Ons advies: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44250718-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44250718 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 44250718 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €105,50).

OKI 44250718 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 44250718 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 44250718 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van OKI verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je de meest gangbare toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende afdrukproblemen m.b.t. OKI 44250718 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 44250718 toner magenta toner?
De adviesprijs van de OKI 44250718 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €87,19 excl. btw (wat neerkomt op €105,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst liggen de kosten op zo’n €211,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 44250718 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €52,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een OKI 44250718 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 44250718 alternatief gebruiken is in de basis een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de OKI 44250718 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In stap 2 plaats je de injectiespuit met rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het product met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie