bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490402 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 46490402 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende webshops voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 46490402 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal printshops als o.a. Handyman.nl of Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€58,50
Huismerk tarief€29,25
LeverancierOKI
TypeOKI 46490402 toner magenta
Serienummer46490402
Kleurcodemagenta
Capaciteit1.500 prints
EAN5031713067665

Goedkoopste OKI 46490402 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46490402 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkopers als Officesavers of printerinktshop.nl.
  • Originele 46490402 inkt toners kosten je ongeveer €58,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander draft mode) of overweeg een lettertype als Ecofont & Garamond.
  • Via dit portaal vind je gespecialiseerde inktaanbieders waar je voordelig en snel 46490402 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 46490402 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €64,35. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €58,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €29,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46490402 toner magenta originele inkt€58,50
OKI 46490402 toner magenta multipack (merk toners)€117,00
OKI 46490402 toner magenta huismerk inkt * €29,25
OKI 46490402 toner magenta huismerk duopack * €58,50
Prijstabel voor de 46490402 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 46490402 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen vaak een prima huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Landelijke winkels als Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-46490402-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46490402 inkt van OKI kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 46490402 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €58,50).

OKI 46490402 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 46490402 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 46490402 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met algemene inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het lipje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Relevante toner-problemen aangaande OKI 46490402 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 46490402 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de OKI 46490402 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €48,35 excl. de btw (dat is €58,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €117,00. Dankzij een huismerk toner met de code 46490402 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €29,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46490402 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 46490402 alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is gunstiger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel herstellen.

Hoe werkt de OKI 46490402 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval gebruik je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie