bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46508714 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 46508714 inkt toner? Op deze website tref je de betrouwbaarste aanbieders voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 46508714 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van OKI. Steeds meer shops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & 123inkt bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€72,50
Huismerk prijzen€36,25
MerkOKI
TypeOKI 46508714 toner magenta
Productnummer46508714
Officiële kleurmagenta
Capaciteit1.500 prints
EAN-code5031713067375

Goedkoopste OKI 46508714 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46508714 toner is 1.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Inktwereld.nl of Inktdiscount.nl.
  • Originele 46508714 inkt toners koop je online vanaf €72,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a eco-stand) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Times New Roman.
  • Via onze website klik je direct door naar goede verkopers waar je moeiteloos 46508714 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46508714 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €36,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 46508714 toner magenta originele inkt€72,50
OKI 46508714 toner magenta multipack (merk toners)€145,00
OKI 46508714 toner magenta huismerk inkt * €36,25
OKI 46508714 toner magenta huismerk duopack * €72,50
Tabel met prijzen voor de 46508714 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 46508714 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Retailers: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Online inktshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-46508714-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46508714 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 46508714 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een belangrijk nadeel van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €72,50).

OKI 46508714 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 46508714 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 46508714 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare problemen met betrekking tot OKI 46508714 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 46508714 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 46508714 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €59,92 excl. de btw (dat betekent €72,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €145,00. Dankzij een huismerk toner met de code 46508714 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €36,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een OKI 46508714 toner magenta huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 46508714 alternatief kopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De prijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 46508714 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste test je uit of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie