bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459436 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43459436 inkt toner? Op deze website vergelijk je de meest populaire webshops voor extra voordelige toners. Het patroon OKI 43459436 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van OKI. Meerdere inktwebshops als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Officesavers bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€46,50
Huismerk prijzen€23,25
LeverancierOKI
TypeOKI 43459436 toner zwart
Artikelcode43459436
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang1.500 prints
EAN-nummer5031713040675

Goedkoopste OKI 43459436 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43459436 toner is 1.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl & Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze beschikken over een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Doorgaans voeren ze ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij webshops als bol.com & Alleeninkt.nl.
  • Originele 43459436 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €46,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je eenvoudig 43459436 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 43459436 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €51,15. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €46,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €23,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43459436 toner zwart originele inkt€46,50
OKI 43459436 toner zwart multipack (merk toners)€93,00
OKI 43459436 toner zwart huismerk inkt * €23,25
OKI 43459436 toner zwart huismerk duopack * €46,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 43459436 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 43459436 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen doorgaans een goed huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
  • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-43459436-zwart-black-toner

Originele zwarte 43459436 inkt van OKI bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 43459436 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €46,50).

OKI 43459436 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 43459436 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43459436 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare toner-problemen in relatie tot OKI 43459436 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de OKI 43459436 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 43459436 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €38,43 excl. btw (dus €46,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €93,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 43459436 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €23,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon weigert. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het kapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 43459436 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 43459436 alternatief nemen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dit soort storingen kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 43459436 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je het product in elkaar klikken. Achteraf check je of de vernieuwde OKI inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie