bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490404 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 46490404 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de betrouwbaarste leveranciers voor betaalbare toners. Deze OKI 46490404 toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal shops als bijv. Inkt-bestellen.nl & Easy-ink faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€25,50
Huismerk verkoopprijs€12,75
LeverancierOKI
TypeOKI 46490404 toner zwart
Serienummer46490404
Kleurenzwart
Printcapaciteit1.500 prints
EAN5031713067689

Goedkoopste OKI 46490404 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46490404 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voeren ze ook een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops als replacedirect en printerinktshop.nl.
  • Originele 46490404 inkt toners koop je online vanaf €25,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
  • Via deze site check je de populairste inktaanbieders waar je de beste 46490404 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46490404 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €28,05. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €25,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €12,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 46490404 toner zwart originele inkt€25,50
OKI 46490404 toner zwart multipack (merk toners)€51,00
OKI 46490404 toner zwart huismerk inkt * €12,75
OKI 46490404 toner zwart huismerk duopack * €25,50
Prijslijst van de 46490404 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Direkt OKI 46490404 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen vaak een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-46490404-zwart-black-toner

Originele zwarte 46490404 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 46490404 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen frustrerende errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €25,50).

OKI 46490404 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 46490404 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 46490404 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
  • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het kapje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare printproblemen m.b.t. OKI 46490404 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 46490404 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 46490404 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €21,07 excl. de btw (dat maakt €25,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €51,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 46490404 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €12,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 46490404 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 46490404 alternatief kopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De kostprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 46490404 toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie