bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41304211 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste OKI 41304211 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste webshops voor extra voordelige toners. De OKI 41304211 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van OKI. Velerlei webshops zoals Goedkoopprinten.nl en Inktwereld.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€58,50
Huismerk tarieven€29,25
MerkOKI
SoortOKI 41304211 toner cyaan
Serienummer41304211
Kleurencyaan
Capaciteit10.000 prints
EAN-code5031713921790

Goedkoopste OKI 41304211 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 41304211 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl en Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls bieden ze ook een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers als 123inkt en Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 41304211 inkt toners haal je in huis vanaf €58,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snel printen) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de meest bekende leveranciers waar je de beste 41304211 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 41304211 toner cyaan vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €64,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €58,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €29,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 41304211 toner cyaan originele inkt€58,50
OKI 41304211 toner cyaan multipack (merk toners)€117,00
OKI 41304211 toner cyaan huismerk inkt * €29,25
OKI 41304211 toner cyaan huismerk duopack * €58,50
Overzicht met prijzen van de 41304211 tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 41304211 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Handyman, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Echte inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-41304211-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 41304211 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 41304211 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het grootste nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €58,50).

OKI 41304211 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het 41304211 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 41304211 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan veel voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende afdrukproblemen bij de OKI 41304211 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de OKI 41304211 toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 41304211 met kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €48,35 excl. de btw (dat maakt €58,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €117,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 41304211 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €29,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het lipje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 41304211 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 41304211 alternatief bestellen is meestal een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de OKI 41304211 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als afronding check je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie