bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862816 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 45862816 inkt toner? Op deze pagina tref je geschikte printwinkels voor voordelige toners. Het patroon OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan originele patronen van OKI. Steeds meer winkels zoals bijvoorbeeld Printabout.nl & Easy-ink faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
LeverancierOKI
ProductOKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer45862816
Kleurcyaan
Printcapaciteit10.000 prints
EAN-code5031713064107

Goedkoopste OKI 45862816 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45862816 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan in de winkel. Officesavers of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Inkt aanbiedingen bestel je online bij shops zoals Go4inkt en printerinktshop.nl.
  • Originele 45862816 inkt toners haal je in huis vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) of probeer lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar bekende verkooppunten waar je snel en simpel 45862816 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €142,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €71,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€142,50
OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€285,00
OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €71,25
OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €142,50
Prijsoverzicht van de 45862816 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 45862816 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij winkeliers. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden doorgaans een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote platformen als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-45862816-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 45862816 inkt van OKI kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 45862816 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 45862816 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder staan bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het lipje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte printproblemen bij de OKI 45862816 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 45862816 met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €117,77 excl. btw (dat is €142,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €285,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 45862816 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 45862816 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 45862816 alternatief gebruiken is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele inktpatronen. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 45862816 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend achterhaal je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie