bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844507 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44844507 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de beste aanbieders voor goedkope toners. Deze OKI 44844507 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van OKI. Verschillende inktwebshops als o.a. Handyman.nl & Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€202,50
Huismerk tarieven€101,25
FabrikantOKI
TypeOKI 44844507 toner cyaan
Serienummer44844507
Officiële kleurcyaan
Intensiteit10.000 prints
EAN-code5031713053811

Goedkoopste OKI 44844507 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 44844507 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een goedkoop huismerk.

  • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven zoals inktcartridge store en Alleeninkt.nl.
  • Originele 44844507 inkt toners kosten je ongeveer €202,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl check je bekende verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 44844507 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44844507 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €222,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €202,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €101,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44844507 toner cyaan originele inkt€202,50
OKI 44844507 toner cyaan multipack (merk toners)€405,00
OKI 44844507 toner cyaan huismerk inkt * €101,25
OKI 44844507 toner cyaan huismerk duopack * €202,50
Prijsoverzicht van de 44844507 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Vandaag nog OKI 44844507 inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
  • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44844507-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44844507 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44844507 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €202,50).

OKI 44844507 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 44844507 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 44844507 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
  • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met alledaagse afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte toner-problemen bij de OKI 44844507 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 44844507 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44844507 met kleurcode cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €167,36 excl. btw (wat neerkomt op €202,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €405,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 44844507 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €101,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is een OKI 44844507 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44844507 alternatief gebruiken is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Deze kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 44844507 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen koop je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de nieuwe OKI inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie