bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41963006 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 41963006 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest populaire printshops voor spotgoedkope toners. Het artikel OKI 41963006 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Meer en meer shops als Staples & Inkclub bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€147,50
Huismerk tarief€73,75
MerkOKI
ArtikelOKI 41963006 toner magenta
Productnummer41963006
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit10.000 prints
EAN-code5031713923381

Goedkoopste OKI 41963006 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 41963006 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inkt.nl & Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven advies / service. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

  • De beste inkt is verkrijgbaar via aanbieders als Go4inkt en Inktdiscount.nl.
  • Originele 41963006 inkt toners koop je vanaf €147,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar goede printshops waar je probleemloos en snel 41963006 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 41963006 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit model rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €162,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €147,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €73,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 41963006 toner magenta originele inkt€147,50
OKI 41963006 toner magenta multipack (merk toners)€295,00
OKI 41963006 toner magenta huismerk inkt * €73,75
OKI 41963006 toner magenta huismerk duopack * €147,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 41963006 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Vandaag nog OKI 41963006 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden bovendien een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
  • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-41963006-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 41963006 inkt van OKI bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 41963006 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €147,50).

OKI 41963006 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het 41963006 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 41963006 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht zie je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het kapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende problemen m.b.t. OKI 41963006 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 41963006 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de OKI 41963006 met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €121,90 excl. de btw (dat is €147,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €295,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 41963006 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €73,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 41963006 toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 41963006 alternatief aanschaffen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 41963006 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kan je het product met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de bijgevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie