bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46443102 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 46443102 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor spotgoedkope toners. Het patroon OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Verschillende printshops als bijv. printerinktshop.nl & Inktshop.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€207,50
Huismerk vanafprijs€103,75
MerkOKI
ProductOKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit
Artikelcode46443102
Kleurenmagenta
Printomvang10.000 prints
EAN-code5031713066828

Goedkoopste OKI 46443102 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 46443102 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een goedkoop huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij shops zoals bol.com of Office Centre.
  • Originele 46443102 inkt toners koop je online vanaf €207,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-stand) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Baskerville Old Face.
  • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende aanbieders waar je de beste 46443102 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit soort rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €228,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €207,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €103,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€207,50
OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€415,00
OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €103,75
OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €207,50
Tabel met prijzen voor de 46443102 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 46443102 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Hema, Action, Bruna, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
oki-46443102-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46443102 inkt van OKI kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €207,50).

OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 46443102 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 46443102 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht tref je bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Check of je het kapje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende inktproblemen met betrekking tot OKI 46443102 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46443102 met kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €171,49 excl. de btw (dus €207,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €415,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 46443102 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €103,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het stukje tape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46443102 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 46443102 alternatief kopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De kostprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 46443102 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen koop je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles met elkaar verbinden. Tenslotte test je uit of de nagevulde OKI inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie