bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862815 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 45862815 inkt toner? Op deze website vind je de populairste shops voor extra voordelige toners. De OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van OKI. Steeds meer winkels zoals Mediamarkt.nl & Easy-ink hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk vanafprijs€71,25
MerkOKI
SoortOKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit
Artikelcode45862815
Kleur beschrijvingmagenta
Effectiviteit10.000 prints
EAN-code5031713064091

Goedkoopste OKI 45862815 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45862815 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger dan in de winkel. Inktcartridge store en Alleeninkt.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops zoals Inktwereld.nl en Vikingdirect.nl.
  • Originele 45862815 inkt toners koop je vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier & Times New Roman.
  • Via deze site vind je de directe links naar erkende winkels waar je moeiteloos 45862815 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €142,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €71,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€142,50
OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€285,00
OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €71,25
OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 45862815 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 45862815 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Bruna, Action, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
  • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-45862815-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 45862815 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 45862815 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 45862815 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de magenta inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht tref je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare inktproblemen in relatie tot OKI 45862815 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 45862815 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €285,00. Dankzij een huismerk toner met de code 45862815 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 45862815 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 45862815 alternatief kopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Kan ik de OKI 45862815 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de gekloonde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie