bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41304212 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 41304212 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende verkooppunten voor spotgoedkope toners. Deze OKI 41304212 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van OKI. Steeds meer inktshops als bijv. inktknaller.nl en Sneltoner.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€114,50
Huismerk verkoopprijs€57,25
LeverancierOKI
SoortOKI 41304212 toner zwart
Productnummer41304212
Officiële kleurzwart
Capaciteit10.000 prints
EAN-nummer5031713921806

Goedkoopste OKI 41304212 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 41304212 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. 123inkt & Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij bedrijven zoals Inkt.nl & Inktdiscount.nl.
  • Originele 41304212 inkt toners haal je in huis vanaf €114,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
  • Via dit portaal vind je erkende verkooppunten waar je zonder gedoe 41304212 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 41304212 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €125,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €114,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €57,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 41304212 toner zwart originele inkt€114,50
OKI 41304212 toner zwart multipack (merk toners)€229,00
OKI 41304212 toner zwart huismerk inkt * €57,25
OKI 41304212 toner zwart huismerk duopack * €114,50
Tabel met prijzen voor de 41304212 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Direkt OKI 41304212 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-41304212-zwart-black-toner

Originele zwarte 41304212 inkt van OKI bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 41304212 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele patronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €114,50).

OKI 41304212 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 41304212 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 41304212 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel zie je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene problemen aangaande OKI 41304212 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 41304212 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 41304212 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €94,63 excl. de btw (dus €114,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €229,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 41304212 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €57,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner het niet doet. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 41304212 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 41304212 alternatief nemen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De prijs is lager en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 41304212 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de vernieuwde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie