bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844508 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44844508 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende aanbieders voor extra goedkope toners. Het artikel OKI 44844508 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van OKI. Steeds meer leveranciers als bijvoorbeeld Office Centre of 112supplies bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
LeverancierOKI
ProductOKI 44844508 toner zwart
Serienummer44844508
Kleurcodezwart
Printvermogen10.000 prints
EAN-nummer5031713053828

Goedkoopste OKI 44844508 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44844508 toner is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt en Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij winkels zoals Sneltoner.nl & Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 44844508 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €97,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Garamond.
  • Via deze site check je toonaangevende inktaanbieders waar je voordelig en snel 44844508 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44844508 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €97,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €48,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44844508 toner zwart originele inkt€97,50
OKI 44844508 toner zwart multipack (merk toners)€195,00
OKI 44844508 toner zwart huismerk inkt * €48,75
OKI 44844508 toner zwart huismerk duopack * €97,50
Geschatte prijzen van de 44844508 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Vandaag nog OKI 44844508 inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44844508-zwart-black-toner

Originele zwarte 44844508 inkt van OKI bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 44844508 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €97,50).

OKI 44844508 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 44844508 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44844508 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je gangbare toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het kapje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante afdrukproblemen in relatie tot OKI 44844508 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 44844508 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 44844508 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €80,58 excl. de btw (€97,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €195,00. Met een huismerk toner met de code 44844508 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het OKI 44844508 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 44844508 alternatief inkopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit kan je veelal zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de OKI 44844508 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de vernieuwde OKI inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie