bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41963008 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 41963008 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de meest populaire verkopers voor betaalbare toners. Het patroon OKI 41963008 toner zwart met kleur zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van OKI. Flink wat inktaanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl & inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€107,50
Huismerk prijzen€53,75
FabrikantOKI
SoortOKI 41963008 toner zwart
Artikelnummer41963008
Kleurzwart
Printomvang10.000 prints
EAN5031713923404

Goedkoopste OKI 41963008 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 41963008 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een prima huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders als Inktshop.nl & Inktbaas.nl.
  • Originele 41963008 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €107,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde printwinkels waar je eenvoudig 41963008 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 41963008 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €118,25. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €107,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €53,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 41963008 toner zwart originele inkt€107,50
OKI 41963008 toner zwart multipack (merk toners)€215,00
OKI 41963008 toner zwart huismerk inkt * €53,75
OKI 41963008 toner zwart huismerk duopack * €107,50
Overzicht met prijzen van de 41963008 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 41963008 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Onze tip: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en bieden tevens een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-41963008-zwart-black-toner

Originele zwarte 41963008 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 41963008 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele tonercartridges van OKI geven de mooiste prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €107,50).

OKI 41963008 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 41963008 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 41963008 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je de meest voorkomende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende toner-problemen met de OKI 41963008 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 41963008 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 41963008 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €88,84 excl. de btw (dat betekent €107,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €215,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 41963008 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €53,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en check of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het OKI 41963008 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 41963008 alternatief kopen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de OKI 41963008 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf controleer je of de budget OKI inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie