bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46443104 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46443104 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij geschikte aanbieders voor verrassend voordelige toners. De OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan merkproducten van OKI. Heel wat webshops als o.a. printerinktshop.nl & Sneltoner.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk prijs€35,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer46443104
Officiële kleurzwart
Effectiviteit10.000 prints
EAN-nummer5031713066842

Goedkoopste OKI 46443104 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46443104 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger dan in de winkel. Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De voordeligste inkt koop je via internet bij leveranciers als coolblue.nl & Mediamarkt.nl.
  • Originele 46443104 inkt toners haal je in huis vanaf €70,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alslage kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Garamond.
  • Via ons platform klik je eenvoudig door naar geschikte winkels waar je zonder gedoe 46443104 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €77,55. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €70,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €35,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€70,50
OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€141,00
OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €35,25
OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €70,50
Geschatte prijzen van de 46443104 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 46443104 inkt bestellen? Deze toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren meestal een prima huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
  • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
oki-46443104-zwart-black-toner

Originele zwarte 46443104 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • De schaduwkant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €70,50).

OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 46443104 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46443104 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
  • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bekijk je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de OKI 46443104 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 46443104 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €58,26 excl. de btw (€70,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €141,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 46443104 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €35,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plasticje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 46443104 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 46443104 alternatief bestellen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de OKI 46443104 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Als afronding test je uit of de nagevulde OKI inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie