bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46507616 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46507616 inkt toner? Op deze website vergelijk je de meest populaire aanbieders voor betaalbare toners. Deze OKI 46507616 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de merkproducten van OKI. Steeds meer verkooppunten als bijv. Alleeninkt.nl & Inkt.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€49,50
Huismerk vanafprijs€24,75
MerkOKI
ProductOKI 46507616 toner zwart
Productcode46507616
Kleurcodezwart
Printomvang11.000 prints
EAN-code5031713068525

Goedkoopste OKI 46507616 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 46507616 toner is 11.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub of inktknaller.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inkt.nl & Mediamarkt.nl.
  • Originele 46507616 inkt toners zijn te bestellen v.a. €49,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snel-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare printwinkels waar je eenvoudig 46507616 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46507616 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €54,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €49,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €24,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 46507616 toner zwart originele inkt€49,50
OKI 46507616 toner zwart multipack (merk toners)€99,00
OKI 46507616 toner zwart huismerk inkt * €24,75
OKI 46507616 toner zwart huismerk duopack * €49,50
Geschatte prijzen van de 46507616 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 46507616 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hebben meestal een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Online inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-46507616-zwart-black-toner

Originele zwarte 46507616 inkt van OKI kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 46507616 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €49,50).

OKI 46507616 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 46507616 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat deze toners wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46507616 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het lipje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene toner-problemen met de OKI 46507616 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een OKI 46507616 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 46507616 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €40,91 excl. btw (€49,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €99,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 46507616 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €24,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46507616 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 46507616 alternatief inkopen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 46507616 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie