bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09004078 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 09004078 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je erkende webshops voor goedkope toners. Artikel OKI 09004078 toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor al jouw basic zwart-wit printjes. Populair zijn de merkproducten van OKI. Meer en meer webshops als bijv. Handyman.nl en Sneltoner.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€262,50
Huismerk prijs€131,25
LeverancierOKI
ProductOKI 09004078 toner zwart
Artikelnummer9004078
Officiële kleurzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN-code5031713925804

Goedkoopste OKI 09004078 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9004078 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hebben zij ook een interessant huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij webshops zoals inktcartridge store & Staples.
  • Originele 9004078 inkt toners kosten je ongeveer €262,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Times New Roman.
  • Via ons platform vergelijk je erkende webwinkels waar je moeiteloos 9004078 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 09004078 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €288,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €262,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €131,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 09004078 toner zwart originele inkt€262,50
OKI 09004078 toner zwart multipack (merk toners)€525,00
OKI 09004078 toner zwart huismerk inkt * €131,25
OKI 09004078 toner zwart huismerk duopack * €262,50
Geschatte prijzen van de 9004078 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Gelijk OKI 09004078 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Grote platformen als Fonq, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-09004078-zwart-black-toner

Originele zwarte 9004078 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 09004078 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €262,50).

OKI 09004078 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 9004078 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

  • OKI 09004078 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan merk-inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je de meest bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene inktproblemen aangaande OKI 09004078 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 09004078 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 09004078 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €216,94 excl. de btw (dat maakt €262,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €525,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 9004078 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €131,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een OKI 09004078 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 9004078 alternatief bestellen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik de OKI 09004078 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product in elkaar klikken. Nadien controleer je of de bijgevulde OKI inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie