bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46507615 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 46507615 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de meest bekende winkels voor spotgoedkope toners. Het patroon OKI 46507615 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van OKI. Diverse inktshops als bijv. Handyman.nl en Officesavers verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€176,50
Huismerk prijzen€88,25
FabrikantOKI
ProductOKI 46507615 toner cyaan
Seriecode46507615
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang11.500 prints
EAN-nummer5031713068518

Goedkoopste OKI 46507615 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46507615 toner is 11.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voeren ze ook een voordelig huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij aanbieders zoals 112supplies & Alleeninkt.nl.
  • Originele 46507615 inkt toners zijn te bestellen v.a. €176,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via ons platform vind je de directe links naar de meest populaire winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 46507615 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46507615 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €194,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €176,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €88,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 46507615 toner cyaan originele inkt€176,50
OKI 46507615 toner cyaan multipack (merk toners)€353,00
OKI 46507615 toner cyaan huismerk inkt * €88,25
OKI 46507615 toner cyaan huismerk duopack * €176,50
Prijsoverzicht van de 46507615 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 46507615 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken tevens een prima huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Hema, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-46507615-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 46507615 inkt van OKI bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 46507615 toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
  • Het nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €176,50).

OKI 46507615 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 46507615 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46507615 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
  • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Relevante issues met de OKI 46507615 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 46507615 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de OKI 46507615 met kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €145,87 excl. de btw (dat betekent €176,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €353,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 46507615 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €88,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een OKI 46507615 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 46507615 alternatief selecteren is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 46507615 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Nadien test je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie