bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396202 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 45396202 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende inktaanbieders voor extra voordelige toners. Artikel OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit met kleurcode magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan merkproducten van OKI. Diverse inktaanbieders zoals Totaalinkt.shop & Easy-ink bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€150,50
Huismerk tarief€75,25
MerkOKI
ProductOKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit
Productnummer45396202
Kleurcodemagenta
Intensiteit11.500 prints
EAN5031713057598

Goedkoopste OKI 45396202 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45396202 toner is 11.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com of Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de regel voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels zoals printershop & Inktdiscount.nl.
  • Originele 45396202 inkt toners haal je in huis vanaf €150,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Brush Script.
  • Via deze site check je gespecialiseerde verkooppunten waar je probleemloos en snel 45396202 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze rode tonercartridge kost in de winkel al snel €165,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €150,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €75,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€150,50
OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€301,00
OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €75,25
OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €150,50
Overzicht met prijzen van de 45396202 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 45396202 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en leveren meestal een goed huismerk.

  • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
oki-45396202-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 45396202 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
  • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €150,50).

OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het 45396202 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45396202 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het kapje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende toner-problemen bij de OKI 45396202 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 45396202 met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €124,38 excl. btw (dus €150,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €301,00. Dankzij een huismerk toner met de code 45396202 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €75,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 45396202 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 45396202 alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 45396202 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje koop je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de bijgevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie