bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44318606 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44318606 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de beste winkels voor verrassend goedkope toners. Deze OKI 44318606 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van OKI. Heel wat printwinkels als o.a. Inktbaas.nl & printershop bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€184,50
Huismerk tarief€92,25
LeverancierOKI
SoortOKI 44318606 toner magenta
Productcode44318606
Kleur omschrijvingmagenta
Printomvang11.500 prints
EAN-nummer5031713045960

Goedkoopste OKI 44318606 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44318606 toner is 11.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt of Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voorzien ze ook in een prima huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via verkopers als Inkt.nl & Printabout.nl.
  • Originele 44318606 inkt toners kosten je ongeveer €184,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
  • Via deze site check je de meest bekende aanbieders waar je voordelig en snel 44318606 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44318606 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €202,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €184,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €92,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44318606 toner magenta originele inkt€184,50
OKI 44318606 toner magenta multipack (merk toners)€369,00
OKI 44318606 toner magenta huismerk inkt * €92,25
OKI 44318606 toner magenta huismerk duopack * €184,50
Tabel met prijzen voor de 44318606 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Snel OKI 44318606 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als in de winkel in de buurt. Kooptip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken tevens een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
  • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44318606-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44318606 inkt van OKI kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 44318606 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €184,50).

OKI 44318606 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het 44318606 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44318606 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder check je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende printproblemen bij de OKI 44318606 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 44318606 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 44318606 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €152,48 excl. de btw (dat betekent €184,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €369,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 44318606 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €92,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een OKI 44318606 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 44318606 alternatief kiezen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik de OKI 44318606 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de gekloonde OKI inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie