bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396201 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 45396201 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende leveranciers voor verrassend voordelige toners. Artikel OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit met kleurcode geel (yellow) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van OKI. Flink wat webshops als bijv. Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€150,50
Huismerk tarief€75,25
FabrikantOKI
ModelOKI 45396201 toner geel hoge capaciteit
Serienummer45396201
Kleurgeel
Capaciteit11.500 prints
EAN-code5031713057574

Goedkoopste OKI 45396201 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 45396201 toner is 11.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of inktknaller.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen verkopen ze ook een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via winkels als Go4inkt of Totaalinkt.shop .
  • Originele 45396201 inkt toners koop je online vanaf €150,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
  • Via onze website klik je direct door naar erkende aanbieders waar je moeiteloos 45396201 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €165,55. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €150,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €75,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit originele inkt€150,50
OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€301,00
OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €75,25
OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €150,50
Overzicht met prijzen van de 45396201 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Direkt OKI 45396201 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij computerzaken. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Deze partijen bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
  • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Populaire inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-45396201-geel-yellow-toner

Originele gele 45396201 inkt van OKI bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €150,50).

OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 45396201 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 45396201 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Relevante toner-problemen bij de OKI 45396201 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 45396201 met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €124,38 excl. btw (wat neerkomt op €150,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €301,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 45396201 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €75,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een OKI 45396201 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 45396201 alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf verhelpen.

Kan ik de OKI 45396201 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je het product met elkaar verbinden. Als afronding check je of de nieuwe OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie