bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44917602 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44917602 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire verkopers voor spotgoedkope toners. Het product OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Heel wat webshops als o.a. Mediamarkt.nl & bol.com verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€142,50
Huismerk prijs€71,25
MerkOKI
ArtikelOKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit
Productcode44917602
Kleurzwart
Effectiviteit12.000 prints
EAN5031713054641

Goedkoopste OKI 44917602 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44917602 toner is 12.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Staples zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. Meestal voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij leveranciers als printershop en Handyman.nl.
  • Originele 44917602 inkt toners koop je online vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je eenvoudig 44917602 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €156,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €142,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €71,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€142,50
OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€285,00
OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €71,25
OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €142,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44917602 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 44917602 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen vaak een goed huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote platformen als Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44917602-zwart-black-toner

Originele zwarte 44917602 inkt van OKI kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €142,50).

OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 44917602 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44917602 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene inktproblemen aangaande OKI 44917602 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 44917602 met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €117,77 excl. btw (€142,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 44917602 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een OKI 44917602 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44917602 alternatief gebruiken is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is interessanter en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Hoe werkt de OKI 44917602 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor bestel je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte bekijk je of de budget OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie