bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41963606 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 41963606 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de populairste inktaanbieders voor extra goedkope toners. Het product OKI 41963606 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van OKI. Een groeiend aantal winkels als Totaalinkt.shop & Sneltoner.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€98,50
Huismerk tarief€49,25
MerkOKI
ArtikelOKI 41963606 toner magenta
Artikelcode41963606
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-code5031713923541

Goedkoopste OKI 41963606 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 41963606 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Sneltoner.nl of Paradigit zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze beschikken over duizenden producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voeren ze ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via winkels zoals coolblue.nl of Printabout.nl.
  • Originele 41963606 inkt toners haal je in huis vanaf €98,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Calibri.
  • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 41963606 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 41963606 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Dit model rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €108,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €98,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €49,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 41963606 toner magenta originele inkt€98,50
OKI 41963606 toner magenta multipack (merk toners)€197,00
OKI 41963606 toner magenta huismerk inkt * €49,25
OKI 41963606 toner magenta huismerk duopack * €98,50
Tabel met prijzen voor de 41963606 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 41963606 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

  • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-41963606-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 41963606 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 41963606 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je krijgt geen lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI geven de mooiste prints.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €98,50).

OKI 41963606 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 41963606 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 41963606 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
  • De kwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met alledaagse toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende afdrukproblemen in relatie tot OKI 41963606 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 41963606 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de OKI 41963606 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €81,40 excl. de btw (wat neerkomt op €98,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €197,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 41963606 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €49,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een OKI 41963606 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 41963606 alternatief gebruiken is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 41963606 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje gebruik je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar klikken. Aansluitend test je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie