bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42918916 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 42918916 inkt toner? Op deze website bieden wij goede verkopers voor goedkope toners. Het patroon OKI 42918916 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van OKI. Steeds meer webshops als o.a. Inkt-bestellen.nl of Inkclub bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
MerkOKI
TypeOKI 42918916 toner zwart
Artikelnummer42918916
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer5031713026846

Goedkoopste OKI 42918916 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42918916 toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk bieden ze ook een interessant huismerk.

  • De beste inkt is te bestellen via winkels zoals Inkt.nl of Totaalinkt.shop .
  • Originele 42918916 inkt toners koop je online vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
  • Via deze site check je de meest populaire webwinkels waar je eenvoudig 42918916 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 42918916 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €142,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €71,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 42918916 toner zwart originele inkt€142,50
OKI 42918916 toner zwart multipack (merk toners)€285,00
OKI 42918916 toner zwart huismerk inkt * €71,25
OKI 42918916 toner zwart huismerk duopack * €142,50
Prijstabel voor de 42918916 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 42918916 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Advies van de specialist: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Fonq, Ebay, Amazon, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-42918916-zwart-black-toner

Originele zwarte 42918916 inkt van OKI kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 42918916 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €142,50).

OKI 42918916 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 42918916 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 42918916 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker in zwart-wit).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse issues met de OKI 42918916 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 42918916 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 42918916 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 42918916 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 42918916 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 42918916 alternatief inkopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 42918916 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste controleer je of de vernieuwde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie