bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 09002989 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 09002989 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met goede shops voor extra goedkope toners. De OKI 09002989 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Diverse inktshops als Vikingdirect.nl & printershop leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€127,50
Huismerk prijs€63,75
LeverancierOKI
SoortOKI 09002989 toner zwart
Artikelnummer9002989
Kleurenzwart
Intensiteit15.000 prints
EAN-nummer5031713923848

Goedkoopste OKI 09002989 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 9002989 toner is 15.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij bedrijven zoals 112supplies of Inktbaas.nl.
  • Originele 9002989 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €127,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
  • Via deze site vind je de directe links naar geschikte printshops waar je moeiteloos 9002989 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 09002989 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €140,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €127,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €63,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 09002989 toner zwart originele inkt€127,50
OKI 09002989 toner zwart multipack (merk toners)€255,00
OKI 09002989 toner zwart huismerk inkt * €63,75
OKI 09002989 toner zwart huismerk duopack * €127,50
Prijsoverzicht van de 9002989 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 09002989 inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en voeren vaak een prima huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Bol.com, Fonq, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Erkende inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
oki-09002989-zwart-black-toner

Originele zwarte 9002989 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 09002989 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €127,50).

OKI 09002989 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 9002989 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

  • OKI 09002989 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
  • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene printproblemen met de OKI 09002989 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 09002989 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 09002989 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €105,37 excl. btw (dat maakt €127,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €255,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 9002989 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €63,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 09002989 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 9002989 alternatief selecteren is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de OKI 09002989 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je het product terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie