bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43872306 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43872306 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste verkopers voor verrassend voordelige toners. Het artikel OKI 43872306 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. inktknaller.nl of Inktweb.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€89,50
Huismerk tarieven€44,75
LeverancierOKI
SoortOKI 43872306 toner magenta
Seriecode43872306
Kleurcodemagenta
Printvermogen2.000 prints
EAN-nummer5031713039785

Goedkoopste OKI 43872306 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43872306 toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij webshops zoals Inkt.nl of Handyman.nl.
  • Originele 43872306 inkt toners koop je online vanaf €89,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont of Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl check je toonaangevende bedrijven waar je snel en simpel 43872306 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43872306 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €98,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €89,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €44,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 43872306 toner magenta originele inkt€89,50
OKI 43872306 toner magenta multipack (merk toners)€179,00
OKI 43872306 toner magenta huismerk inkt * €44,75
OKI 43872306 toner magenta huismerk duopack * €89,50
Geschatte prijzen van de 43872306 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Meteen OKI 43872306 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als in de retail. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-43872306-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43872306 inkt van OKI bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 43872306 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storing en meldingen. Printen werkt altijd.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €89,50).

OKI 43872306 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 43872306 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

  • OKI 43872306 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit ten opzichte van merk-inkt.
  • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je de meest voorkomende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene toner-problemen in relatie tot OKI 43872306 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 43872306 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de OKI 43872306 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €73,97 excl. de btw (€89,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je zo’n €179,00. Dankzij een huismerk toner met de code 43872306 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €44,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43872306 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 43872306 alternatief selecteren is in de regel lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de OKI 43872306 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie