bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43381906 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 43381906 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste winkels voor extra goedkope toners. Het patroon OKI 43381906 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Velerlei verkopers als Alleeninkt.nl of 123inkt verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€87,50
Huismerk vanafprijs€43,75
LeverancierOKI
ModelOKI 43381906 toner magenta
Seriecode43381906
Officiële kleurmagenta
Intensiteit2.000 prints
EAN-nummer5031713031406

Goedkoopste OKI 43381906 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43381906 toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. Meestal leveren zij ook een prima huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkopers als Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 43381906 inkt toners kosten je ongeveer €87,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander eco-modus) en probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
  • Via deze site check je geschikte webshops waar je probleemloos en snel 43381906 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 43381906 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €96,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €87,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €43,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43381906 toner magenta originele inkt€87,50
OKI 43381906 toner magenta multipack (merk toners)€175,00
OKI 43381906 toner magenta huismerk inkt * €43,75
OKI 43381906 toner magenta huismerk duopack * €87,50
Tabel met prijzen voor de 43381906 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 43381906 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken tevens een goed huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
oki-43381906-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43381906 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 43381906 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €87,50).

OKI 43381906 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 43381906 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 43381906 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht check je alledaagse problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende printproblemen bij de OKI 43381906 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de OKI 43381906 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de OKI 43381906 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €72,31 excl. de btw (dat betekent €87,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €175,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 43381906 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €43,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is het OKI 43381906 toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 43381906 alternatief aanschaffen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is interessanter en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 43381906 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Later kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de bijgevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie