bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44973536 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44973536 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de populairste winkels voor betaalbare toners. De OKI 44973536 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal verkopers als Inkt-bestellen.nl of replacedirect verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€74,50
Huismerk vanafprijs€37,25
LeverancierOKI
SoortOKI 44973536 toner zwart
Productcode44973536
Kleurcodezwart
Capaciteit2.200 prints
EAN-nummer5031713055808

Goedkoopste OKI 44973536 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44973536 toner is 2.200 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl of Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een interessant huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij leveranciers zoals 123inkt en Inktbaas.nl.
  • Originele 44973536 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €74,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals printen in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Brush Script.
  • Via onze vergelijker check je de beste aanbieders waar je moeiteloos 44973536 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44973536 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €81,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €74,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €37,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 44973536 toner zwart originele inkt€74,50
OKI 44973536 toner zwart multipack (merk toners)€149,00
OKI 44973536 toner zwart huismerk inkt * €37,25
OKI 44973536 toner zwart huismerk duopack * €74,50
Prijsoverzicht van de 44973536 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 44973536 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44973536-zwart-black-toner

Originele zwarte 44973536 inkt van OKI kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44973536 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €74,50).

OKI 44973536 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 44973536 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44973536 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van OKI geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je alledaagse afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het kapje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Algemene inktproblemen aangaande OKI 44973536 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de OKI 44973536 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44973536 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €61,57 excl. btw (€74,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking koopt kost het ongeveer €149,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 44973536 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €37,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 44973536 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 44973536 alternatief kiezen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De kostprijs is lager en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 44973536 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding check je of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie