bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459329 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 43459329 inkt toner? Op deze pagina vind je de meest bekende printshops voor goedkope toners. Het product OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van OKI. Flink wat inktwebshops als o.a. Goedkoopprinten.nl en Inkt.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€99,50
Huismerk prijzen€49,75
FabrikantOKI
ArtikelOKI 43459329 toner geel hoge capaciteit
Artikelnummer43459329
Officiële kleurgeel
Effectiviteit2.500 prints
EAN5031713040538

Goedkoopste OKI 43459329 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43459329 toner is 2.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktshop.nl of Mediamarkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij webwinkels als Inkt.nl of Office Centre.
  • Originele 43459329 inkt toners koop je online vanaf €99,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Brush Script.
  • Via dit portaal vind je de directe links naar geschikte winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 43459329 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €109,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €99,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €49,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit originele inkt€99,50
OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€199,00
OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €49,75
OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €99,50
Overzicht met prijzen van de 43459329 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Meteen OKI 43459329 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze partijen helpen bij problemen, de meeste voorraad en leveren meestal een goed huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Bol.com, Blokker, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De bekende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-43459329-geel-yellow-toner

Originele gele 43459329 inkt van OKI kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • Het nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €99,50).

OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 43459329 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 43459329 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende problemen m.b.t. OKI 43459329 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 43459329 met kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €82,23 excl. de btw (dat maakt €99,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €199,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 43459329 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €49,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 43459329 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 43459329 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 43459329 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Om dat te doen neem je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product met elkaar verbinden. Achteraf controleer je of de bijgevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie