bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 22UBK XL zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 22UBK XL inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende aanbieders voor voordelige cartridges. De Brother LC 22UBK XL met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Brother. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Paradigit of printershop verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€17,50
Huismerk prijs€8,75
LeverancierBrother
ArtikelBrother LC 22UBK XL
SeriecodeLC 22UBK
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang2.400 prints
EAN-code4977766759649

Goedkoopste Brother LC 22UBK XL inkt bestellen april 2024

Het volume (ml) van de LC 22UBK cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 2.400 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkooppunten als Easy-ink & Staples.
  • Originele LC 22UBK inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,50.
  • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snelle modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
  • Via ons platform check je de beste verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC 22UBK cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 22UBK XL zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €19,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €17,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €8,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 22UBK XL originele inkt€17,50
Brother LC 22UBK XL multipack (merkcartridge)€35,00
Brother LC 22UBK XL huismerk inkt * €8,75
Brother LC 22UBK XL huismerk duopack * €17,50
Tabel met de geschatte prijzen van de LC 22UBK cartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Vandaag nog Brother LC 22UBK XL inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Onze tip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren bovendien een goed huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
  • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-22ubk-xl-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC 22UBK inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 22UBK XL originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele cartridges van Brother hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €17,50).

Brother LC 22UBK XL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het LC 22UBK huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Brother LC 22UBK XL zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Brother vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan alledaagse printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je de beschermingstape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Brother LC 22UBK XL inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Brother LC 22UBK XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 22UBK XL met de kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €14,46 excl. de btw (dat is €17,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €35,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC 22UBK dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €8,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Brother LC 22UBK XL huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk LC 22UBK alternatief inkopen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Kan ik de Brother LC 22UBK XL inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte probeer je of de bijgevulde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie