bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 62 0969A008 zes kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon BCI 62 0969A008 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met erkende leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het patroon Canon BCI 62 bedoeld voor de kleur zes kleuren (multicolor) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Steeds meer leveranciers zoals Alleeninkt.nl & Officesavers hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€17,50
Huismerk vanafprijs€8,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon BCI 62
Artikelnummer0969A008
Kleur omschrijvingzes kleuren
Inhoud (ml)61 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999868776

Goedkoopste Canon BCI 62 0969A008 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0969A008 cartridge is 61 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store en Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij aanbieders als 123inkt of Vikingdirect.nl.
 • Originele 0969A008 inktcartridges kosten je ongeveer €17,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze website vind je de beste leveranciers waar je zonder gedoe 0969A008 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon BCI 62 0969A008 zes kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €19,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €17,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €8,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon BCI 62 originele inkt€17,50
Canon BCI 62 multipack (merkcartridge)€35,00
Canon BCI 62 huismerk inkt * €8,75
Canon BCI 62 huismerk duopack * €17,50
Prijslijst van de 0969A008 cartridge (multicolor) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon BCI 62 0969A008 inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
canon-bci-62-0969a008-zes-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 0969A008 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon BCI 62 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €17,50).

Canon BCI 62 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 0969A008 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 62 0969A008 zes kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zes kleuren inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare issues m.b.t. Canon BCI 62 0969A008 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Canon BCI 62 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon BCI 62 0969A008 met kleur zes kleuren (multicolor) cartridge is om en nabij de €14,46 excl. btw (€17,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je zo’n €35,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 0969A008 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €8,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Canon BCI 62 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 0969A008 alternatief aanschaffen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanschafprijs is gunstiger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon BCI 62 0969A008 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste mag je het product met elkaar verbinden. Nadien test je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie