bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 540 5225B005 zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PG 540 5225B005 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PG 540 met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Velerlei printshops als Inktbaas.nl & Easy-ink hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€14,75
Huismerk prijzen€7,38
MerkCanon
ProductCanon PG 540
Artikelnummer5225B005
Kleurcodezwart
Hoeveelheid (ml)8 milliliter
Capaciteit180 prints
EAN-code8714574572536

Goedkoopste Canon PG 540 5225B005 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 5225B005 cartridge is 8 milliliter. De printomvang is 180 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inkclub of inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels als Officesavers en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 5225B005 inktcartridges haal je in huis vanaf €14,75.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede shops waar je goedkope 5225B005 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PG 540 5225B005 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €16,23. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €14,75. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €7,38. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PG 540 originele inkt€14,75
Canon PG 540 multipack (merkcartridge)€29,50
Canon PG 540 huismerk inkt * €7,38
Canon PG 540 huismerk duopack * €14,75
Prijsindicatie van de prijs voor een 5225B005 cartridge (black) in juni 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PG 540 5225B005 inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pg-540-5225b005-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 5225B005 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PG 540 originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €14,75).

Canon PG 540 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 5225B005 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon PG 540 5225B005 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende afdrukproblemen in relatie tot Canon PG 540 5225B005 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PG 540 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PG 540 5225B005 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €12,19 excl. btw (dat maakt €14,75 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €29,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 5225B005 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €7,38) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is een Canon PG 540 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 5225B005 alternatief proberen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De kostprijs is lager en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon PG 540 5225B005 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie