bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 107BK 6705B001 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 107BK 6705B001 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met geschikte winkels voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 107BK met de kleur zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Meer en meer inktwebshops als o.a. Paradigit & 123inkt hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€54,50
Huismerk prijzen€27,25
FabrikantCanon
ModelCanon PFI 107BK
Serienummer6705B001
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999910949

Goedkoopste Canon PFI 107BK 6705B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6705B001 cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Inktweb.nl en Printabout.nl.
 • Originele 6705B001 inktcartridges koop je vanaf €54,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via dit portaal vergelijk je geschikte leveranciers waar je de beste 6705B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 107BK 6705B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €59,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €54,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €27,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 107BK originele inkt€54,50
Canon PFI 107BK multipack (merkcartridge)€109,00
Canon PFI 107BK huismerk inkt * €27,25
Canon PFI 107BK huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de 6705B001 cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PFI 107BK 6705B001 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-107bk-6705b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 6705B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 107BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €54,50).

Canon PFI 107BK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6705B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 107BK 6705B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan veel voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende afdrukproblemen met de Canon PFI 107BK 6705B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon PFI 107BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 107BK 6705B001 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €45,04 excl. btw (wat neerkomt op €54,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €109,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6705B001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €27,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 107BK huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 6705B001 alternatief nemen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanschafprijs is interessanter en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 107BK 6705B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle test je uit of de nagevulde Canon inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie