bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 551BK 6508B001 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 551BK 6508B001 inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met erkende inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. De Canon CLI 551BK met kleurcode zwart (black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Velerlei printwinkels als inktknaller.nl of coolblue.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€10,75
Huismerk prijzen€5,38
LeverancierCanon
SoortCanon CLI 551BK
Serienummer6508B001
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)7 milliliter
Capaciteit1.795 prints
EAN4960999905235

Goedkoopste Canon CLI 551BK 6508B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6508B001 cartridge is 7 milliliter. De intensiteit is 1.795 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of Staples zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels zoals Inkt.nl en Office Centre.
 • Originele 6508B001 inktcartridges koop je online vanaf €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld conceptmodus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via ons platform vind je gespecialiseerde verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 6508B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 551BK 6508B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €11,83. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €10,75. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €5,38. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CLI 551BK originele inkt€10,75
Canon CLI 551BK multipack (merkcartridge)€21,50
Canon CLI 551BK huismerk inkt * €5,38
Canon CLI 551BK huismerk duopack * €10,75
Prijsoverzicht van de 6508B001 cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon CLI 551BK 6508B001 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, een grote voorraad en leveren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-cli-551bk-6508b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 6508B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon CLI 551BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €10,75).

Canon CLI 551BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 6508B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 551BK 6508B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel zie je algemene issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare issues in relatie tot Canon CLI 551BK 6508B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon CLI 551BK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CLI 551BK 6508B001 met kleurcode zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €8,88 excl. btw (dat is €10,75 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €21,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 6508B001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,38) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon CLI 551BK huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6508B001 alternatief selecteren is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon CLI 551BK 6508B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de gekloonde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie