bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de populairste webshops voor voordelige cartridges. De Canon PGI 550PGBK XL met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Canon. Steeds meer verkooppunten zoals Mediamarkt.nl & Inktshop.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,00
Huismerk tarieven€7,50
MerkCanon
ModelCanon PGI 550PGBK XL
Seriecode6431B001
Officiële kleurzwart
Volume (ml)22 milliliter
Printomvang620 prints
EAN4960999904504

Goedkoopste Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6431B001 cartridge is 22 milliliter. De intensiteit is 620 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Paradigit zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via aanbieders als Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele 6431B001 inktcartridges koop je online vanaf €15,00.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snel-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste inktaanbieders waar je voordelig en snel 6431B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €16,50. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €15,00. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €7,50. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 550PGBK XL originele inkt€15,00
Canon PGI 550PGBK XL multipack (merkcartridge)€30,00
Canon PGI 550PGBK XL huismerk inkt * €7,50
Canon PGI 550PGBK XL huismerk duopack * €15,00
Tabel met de geschatte prijzen van de 6431B001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pgi-550pgbk-xl-6431b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 6431B001 inkt van Canon kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 550PGBK XL originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €15,00).

Canon PGI 550PGBK XL huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 6431B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel staan gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare issues met de Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PGI 550PGBK XL inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €12,40 excl. de btw (dat betekent €15,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €30,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 6431B001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €7,50) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het kapje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon PGI 550PGBK XL huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6431B001 alternatief aanschaffen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is lager en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Kan ik de Canon PGI 550PGBK XL 6431B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie