bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306BK 6657B001 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 306BK 6657B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je toonaangevende verkooppunten voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 306BK met kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Verschillende webshops als o.a. Staples of Inkclub verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 306BK
Productcode6657B001
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999910222

Goedkoopste Canon PFI 306BK 6657B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6657B001 cartridge is 330 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Staples zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via leveranciers zoals Inktwereld.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele 6657B001 inktcartridges koop je vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar populaire printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 6657B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 306BK 6657B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €142,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €71,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 306BK originele inkt€142,50
Canon PFI 306BK multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306BK huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306BK huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6657B001 cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PFI 306BK 6657B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-306bk-6657b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 6657B001 inkt van Canon kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 306BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon PFI 306BK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 6657B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 306BK 6657B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bekijk je bekende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen met de Canon PFI 306BK 6657B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Canon PFI 306BK inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 306BK 6657B001 met kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €117,77 excl. btw (€142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 6657B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is het Canon PFI 306BK huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6657B001 alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 306BK 6657B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie