bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000MBK 0545C001 mat zwart / matt black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 1000MBK 0545C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktaanbieders voor goedkope cartridges. Deze Canon PFI 1000MBK met de kleur mat zwart (matt black) kun je gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Canon. Velerlei inktwebshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Easy-ink bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk tarieven€21,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 1000MBK
Artikelnummer0545C001
Kleurenmat zwart
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4549292046304

Goedkoopste Canon PFI 1000MBK 0545C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0545C001 cartridge is 80 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voeren ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers zoals replacedirect of Inktdiscount.nl.
 • Originele 0545C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €42,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander minimale kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je toonaangevende printshops waar je goedkoop en eenvoudig 0545C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1000MBK 0545C001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €46,75. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €42,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €21,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 1000MBK originele inkt€42,50
Canon PFI 1000MBK multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000MBK huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000MBK huismerk duopack * €42,50
Geschatte prijzen van de 0545C001 cartridge (matt black) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Gelijk Canon PFI 1000MBK 0545C001 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-1000mbk-0545c001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 0545C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 1000MBK originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €42,50).

Canon PFI 1000MBK huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 0545C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 1000MBK 0545C001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de mat zwart inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je gangbare inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het plasticje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues m.b.t. Canon PFI 1000MBK 0545C001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Canon PFI 1000MBK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 1000MBK 0545C001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is doorgaans +/- €35,12 excl. de btw (wat neerkomt op €42,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €85,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0545C001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €21,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon PFI 1000MBK huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 0545C001 alternatief proberen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 1000MBK 0545C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie