bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 120MBK 2884C001AA mat zwart / matt black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 120MBK 2884C001AA inktcartridge? Via onze vergelijker tref je geschikte inktshops voor goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 120MBK met de kleur mat zwart (matt black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Canon. Steeds meer verkopers zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€56,50
Huismerk prijzen€28,25
MerkCanon
ModelCanon PFI 120MBK
Serienummer2884C001AA
Kleurmat zwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon PFI 120MBK 2884C001AA inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2884C001AA cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via shops als replacedirect of Office Centre.
 • Originele 2884C001AA inktcartridges haal je in huis vanaf €56,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende inktaanbieders waar je moeiteloos 2884C001AA cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 120MBK 2884C001AA mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €62,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €56,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €28,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 120MBK originele inkt€56,50
Canon PFI 120MBK multipack (merkcartridge)€113,00
Canon PFI 120MBK huismerk inkt * €28,25
Canon PFI 120MBK huismerk duopack * €56,50
Prijsoverzicht van de 2884C001AA cartridge (matt black) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon PFI 120MBK 2884C001AA inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-120mbk-2884c001aa-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2884C001AA inkt van Canon kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 120MBK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutcodes. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €56,50).

Canon PFI 120MBK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 2884C001AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 120MBK 2884C001AA mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de mat zwart inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht staan bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Gangbare inktproblemen in relatie tot Canon PFI 120MBK 2884C001AA inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Canon PFI 120MBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 120MBK 2884C001AA met kleuromschrijving mat zwart (matt black) cartridge is ongeveer €46,69 excl. btw (wat neerkomt op €56,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €113,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2884C001AA betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €28,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PFI 120MBK huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 2884C001AA alternatief selecteren is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 120MBK 2884C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie