bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72CO 6411B001 meerdere kleuren / multicolor cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PGI 72CO 6411B001 inktcartridge? Op deze website vind je goede aanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PGI 72CO met de kleur meerdere kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal inktshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & printershop leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€10,75
Huismerk prijzen€5,38
LeverancierCanon
ArtikelCanon PGI 72CO
Productnummer6411B001
Kleur beschrijvingmeerdere kleuren
Hoeveelheid (ml)14 milliliter
Intensiteit31 prints
EAN-nummer4960999902326

Goedkoopste Canon PGI 72CO 6411B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6411B001 cartridge is 14 milliliter. De intensiteit is 31 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via winkels als coolblue.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 6411B001 inktcartridges koop je vanaf €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6411B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 72CO 6411B001 meerdere kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €11,83. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €10,75. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €5,38. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PGI 72CO originele inkt€10,75
Canon PGI 72CO multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72CO huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72CO huismerk duopack * €10,75
Geschatte prijzen van de 6411B001 cartridge (multicolor) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PGI 72CO 6411B001 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze winkels bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-72co-6411b001-meerdere-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 6411B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 72CO originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €10,75).

Canon PGI 72CO huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 6411B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 72CO 6411B001 meerdere kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de meerdere kleuren inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot Canon PGI 72CO 6411B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Canon PGI 72CO inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 72CO 6411B001 met kleurcode meerdere kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €8,88 excl. de btw (dus €10,75 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €21,50. Met een huismerk cartridge met het serienummer 6411B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €5,38) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon PGI 72CO huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6411B001 alternatief inkopen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PGI 72CO 6411B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Tenslotte test je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie