bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000CO 0556C001 meerdere kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 1000CO 0556C001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste leveranciers voor betaalbare cartridges. Het patroon Canon PFI 1000CO bedoeld voor de kleur meerdere kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Canon. Meerdere leveranciers als bijv. Goedkoopprinten.nl & inktcartridge store faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€42,50
Huismerk tarieven€21,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 1000CO
Artikelnummer0556C001
Kleur omschrijvingmeerdere kleuren
Volume (ml)80 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4549292046625

Goedkoopste Canon PFI 1000CO 0556C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0556C001 cartridge is 80 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper dan in de winkel. Officesavers en Handyman.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkopers zoals replacedirect en Paradigit.
 • Originele 0556C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €42,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alssnelle modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de populairste leveranciers waar je moeiteloos 0556C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1000CO 0556C001 meerdere kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €46,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €42,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €21,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 1000CO originele inkt€42,50
Canon PFI 1000CO multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000CO huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000CO huismerk duopack * €42,50
Prijstabel voor de 0556C001 cartridge (multicolor) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon PFI 1000CO 0556C001 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-1000co-0556c001-meerdere-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 0556C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 1000CO originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €42,50).

Canon PFI 1000CO huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 0556C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1000CO 0556C001 meerdere kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de meerdere kleuren inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel zie je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare inktproblemen met de Canon PFI 1000CO 0556C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 1000CO inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 1000CO 0556C001 bedoeld voor de kleur meerdere kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €35,12 excl. de btw (dat betekent €42,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €85,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0556C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €21,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het lipje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 1000CO huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 0556C001 alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 1000CO 0556C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie