bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706R 6687B001 rood / red cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 706R 6687B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je goede verkopers voor betaalbare cartridges. De Canon PFI 706R bedoeld voor de kleur rood (red) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Verschillende shops als Office Centre en Inkt.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€242,50
Huismerk verkoopprijs€121,25
FabrikantCanon
SoortCanon PFI 706R
Serienummer6687B001
Kleurcoderood
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999910765

Goedkoopste Canon PFI 706R 6687B001 inkt kopen december 2022

Het volume (ml) van de 6687B001 cartridge is 700 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl en Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij verkooppunten zoals Officesavers of Staples.
 • Originele 6687B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €242,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende verkopers waar je de beste 6687B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 706R 6687B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode inktcartridge kost in de winkel al snel €266,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €242,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €121,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 706R originele inkt€242,50
Canon PFI 706R multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706R huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706R huismerk duopack * €242,50
Prijsoverzicht van de 6687B001 cartridge (red) in december 2022. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon PFI 706R 6687B001 inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij winkeliers. Belangrijk: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-706r-6687b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 6687B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 706R originele rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €242,50).

Canon PFI 706R huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 6687B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 706R 6687B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de rood inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues aangaande Canon PFI 706R 6687B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 706R inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 706R 6687B001 met kleuromschrijving rood (red) cartridge is om en nabij de €200,41 excl. de btw (dat is €242,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €485,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 6687B001 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €121,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PFI 706R huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6687B001 alternatief nemen is vaak lucratief. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelf oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 706R 6687B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna plaats je de injectiespuit met rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie