bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72R 6410B001 rood / red cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PGI 72R 6410B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de populairste webshops voor goedkope cartridges. Het artikel Canon PGI 72R met de kleur rood (red) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van Canon. Steeds meer aanbieders zoals inktknaller.nl of bol.com bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,75
Huismerk vanafprijs€5,38
FabrikantCanon
TypeCanon PGI 72R
Seriecode6410B001
Kleurcoderood
Hoeveelheid (ml)14 milliliter
Effectiviteit144 prints
EAN-nummer4960999902296

Goedkoopste Canon PGI 72R 6410B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6410B001 cartridge is 14 milliliter. De capaciteit is 144 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders zoals bol.com of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6410B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €10,75.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar gespecialiseerde aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 6410B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 72R 6410B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €11,83. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €10,75. De gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €5,38. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PGI 72R originele inkt€10,75
Canon PGI 72R multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72R huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72R huismerk duopack * €10,75
Tabel met de geschatte prijzen van de 6410B001 cartridge (red) in juni 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Vandaag nog Canon PGI 72R 6410B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pgi-72r-6410b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 6410B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PGI 72R originele rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €10,75).

Canon PGI 72R huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 6410B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 72R 6410B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de rood inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot Canon PGI 72R 6410B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon PGI 72R inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 72R 6410B001 met de kleur rood (red) cartridge is om en nabij de €8,88 excl. de btw (dus €10,75 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €21,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6410B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,38) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het kapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PGI 72R huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6410B001 alternatief nemen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Kan ik de Canon PGI 72R 6410B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de budget Canon inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie