bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 304R 3855B005 rood / red cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 304R 3855B005 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met de meest bekende shops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 304R met kleurcode rood (red) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Canon. Meer en meer leveranciers zoals bijvoorbeeld Office Centre en bol.com verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€137,50
Huismerk tarieven€68,75
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 304R
Serienummer3855B005
Kleurcoderood
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999651972

Goedkoopste Canon PFI 304R 3855B005 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 3855B005 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij leveranciers zoals Inktshop.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 3855B005 inktcartridges koop je vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont en Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar erkende printshops waar je goedkope 3855B005 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 304R 3855B005 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €137,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €68,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 304R originele inkt€137,50
Canon PFI 304R multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 304R huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 304R huismerk duopack * €137,50
Overzicht met prijzen van de 3855B005 cartridge (red) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 304R 3855B005 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-304r-3855b005-rood-red-inktcartridge

Originele rode 3855B005 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 304R originele rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met storende storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €137,50).

Canon PFI 304R huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 3855B005 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 304R 3855B005 rood / red huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de rood inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder tref je bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende problemen met betrekking tot Canon PFI 304R 3855B005 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 304R inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 304R 3855B005 met de kleur rood (red) cartridge is ongeveer €113,64 excl. de btw (€137,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je ongeveer €275,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 3855B005 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €68,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon PFI 304R huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 3855B005 alternatief kopen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is goedkoper en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 304R 3855B005 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het product opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de nagevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie