bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 9R 1040B001 rood / red cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PGI 9R 1040B001 inktcartridge? Op deze webpagina tref je goede printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Canon PGI 9R met kleur rood (red) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal printwinkels als bijvoorbeeld Inktbaas.nl & 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,50
Huismerk prijs€5,75
MerkCanon
TypeCanon PGI 9R
Seriecode1040B001
Kleurenrood
Hoeveelheid (ml)14 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999357294

Goedkoopste Canon PGI 9R 1040B001 inkt kopen december 2022

Het volume (ml) van de 1040B001 cartridge is 14 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij shops zoals Officesavers & Paradigit.
 • Originele 1040B001 inktcartridges koop je vanaf €11,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals eco-modus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de beste winkels waar je moeiteloos 1040B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 9R 1040B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €12,65. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €11,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €5,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PGI 9R originele inkt€11,50
Canon PGI 9R multipack (merkcartridge)€23,00
Canon PGI 9R huismerk inkt * €5,75
Canon PGI 9R huismerk duopack * €11,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1040B001 cartridge (red) in december 2022. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Snel Canon PGI 9R 1040B001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pgi-9r-1040b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 1040B001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PGI 9R originele rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €11,50).

Canon PGI 9R huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 1040B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 9R 1040B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de rood inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bekijk je de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse inktproblemen bij de Canon PGI 9R 1040B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 9R inktcartridge ?
De prijs van een Canon PGI 9R 1040B001 met de kleur rood (red) cartridge is gewoonlijk €9,50 excl. btw (€11,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €23,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 1040B001 betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €5,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon PGI 9R huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 1040B001 alternatief kiezen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PGI 9R 1040B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie