bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101R 0889B001 rood / red cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 101R 0889B001 inktcartridge? Op deze webpagina vind je toonaangevende inktshops voor verrassend voordelige cartridges. De Canon PFI 101R met de kleur rood (red) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Canon. Een groeiend aantal shops als Inkt-bestellen.nl en replacedirect faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€64,50
Huismerk tarief€32,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 101R
Productcode0889B001
Kleurcoderood
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999299716

Goedkoopste Canon PFI 101R 0889B001 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 0889B001 cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. Go4inkt en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals coolblue.nl & Paradigit.
 • Originele 0889B001 inktcartridges koop je vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde leveranciers waar je snel en simpel 0889B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 101R 0889B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke rode inktcartridge kost in de winkel al snel €70,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €64,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €32,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 101R originele inkt€64,50
Canon PFI 101R multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101R huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101R huismerk duopack * €64,50
Prijsoverzicht van de 0889B001 cartridge (red) in december 2022. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon PFI 101R 0889B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-101r-0889b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 0889B001 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 101R originele rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €64,50).

Canon PFI 101R huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 0889B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 101R 0889B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de rood inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een cartridges check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante printproblemen aangaande Canon PFI 101R 0889B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 101R inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 101R 0889B001 met de kleur rood (red) cartridge is gemiddeld zo’n €53,31 excl. btw (dat betekent €64,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €129,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 0889B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €32,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon PFI 101R huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 0889B001 alternatief kopen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 101R 0889B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon in elkaar klikken. Als check test je uit of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie