bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300R 0819C001 rood / red cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 1300R 0819C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende aanbieders voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PFI 1300R met de kleur rood (red) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Canon. Veel printwinkels als Vikingdirect.nl en Sneltoner.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
FabrikantCanon
SoortCanon PFI 1300R
Artikelcode0819C001
Officiële kleurrood
Volume (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4549292049411

Goedkoopste Canon PFI 1300R 0819C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0819C001 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies en Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webwinkels zoals 112supplies & Staples.
 • Originele 0819C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €142,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) en probeer lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar erkende inktshops waar je goedkope 0819C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 1300R 0819C001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze rode inktcartridge kent een vanafprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €142,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 1300R originele inkt€142,50
Canon PFI 1300R multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300R huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300R huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de 0819C001 cartridge (red) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gemakkelijk Canon PFI 1300R 0819C001 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Kooptip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-1300r-0819c001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 0819C001 inkt van Canon bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 1300R originele rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

Canon PFI 1300R huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 0819C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 1300R 0819C001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) rood inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder staan de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot Canon PFI 1300R 0819C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 1300R inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 1300R 0819C001 met kleur rood (red) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0819C001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon PFI 1300R huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 0819C001 alternatief kiezen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 1300R 0819C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste check je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie