bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000R 0554C001 rood / red cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 1000R 0554C001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je toonaangevende webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 1000R met de kleur rood (red) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Heel wat verkooppunten als o.a. Totaalinkt.shop & 123inkt hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€42,50
Huismerk prijzen€21,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 1000R
Artikelnummer0554C001
Kleur beschrijvingrood
Inhoud (ml)80 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4549292045000

Goedkoopste Canon PFI 1000R 0554C001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 0554C001 cartridge is 80 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect en Handyman.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij winkels als Inktweb.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele 0554C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €42,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan draft mode) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Garamond.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de beste aanbieders waar je eenvoudig 0554C001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 1000R 0554C001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €46,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €42,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €21,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 1000R originele inkt€42,50
Canon PFI 1000R multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000R huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000R huismerk duopack * €42,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 0554C001 cartridge (red) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 1000R 0554C001 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-1000r-0554c001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 0554C001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 1000R originele rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €42,50).

Canon PFI 1000R huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 0554C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 1000R 0554C001 rood / red huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de rood inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare problemen m.b.t. Canon PFI 1000R 0554C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 1000R inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 1000R 0554C001 bedoeld voor de kleur rood (red) cartridge is standaard zo’n €35,12 excl. btw (dat betekent €42,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €85,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0554C001 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €21,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon PFI 1000R huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 0554C001 alternatief kiezen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Kan ik de Canon PFI 1000R 0554C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie