bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 36 1511B001 vier kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon CLI 36 1511B001 inktcartridge? Op deze website tref je toonaangevende inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Canon CLI 36 met de kleur vier kleuren (multicolor) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Canon. Flink wat verkopers zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Easy-ink hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€13,00
Huismerk vanafprijs€6,50
FabrikantCanon
TypeCanon CLI 36
Seriecode1511B001
Kleurcodevier kleuren
Hoeveelheid (ml)12 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999391762

Goedkoopste Canon CLI 36 1511B001 inkt bestellen december 2022

Het volume (ml) van de 1511B001 cartridge is 12 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Vaak hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven zoals Sneltoner.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele 1511B001 inktcartridges koop je online vanaf €13,00.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Garamond.
 • Via deze site check je de beste shops waar je de beste 1511B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon CLI 36 1511B001 vier kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €14,30. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €13,00. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €6,50. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon CLI 36 originele inkt€13,00
Canon CLI 36 multipack (merkcartridge)€26,00
Canon CLI 36 huismerk inkt * €6,50
Canon CLI 36 huismerk duopack * €13,00
Geschatte prijzen van de 1511B001 cartridge (multicolor) in december 2022. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon CLI 36 1511B001 inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en bieden meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-cli-36-1511b001-vier-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 1511B001 inkt van Canon kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon CLI 36 originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €13,00).

Canon CLI 36 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 1511B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CLI 36 1511B001 vier kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de vier kleuren inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het plasticje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte printproblemen m.b.t. Canon CLI 36 1511B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 36 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 36 1511B001 met de kleur vier kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €10,74 excl. de btw (dat maakt €13,00 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €26,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 1511B001 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €6,50) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Canon CLI 36 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 1511B001 alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon CLI 36 1511B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Dan kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie