bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BC 22e 0902A002 vier kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon BC 22e 0902A002 inktcartridge? Op deze pagina vind je de beste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. De Canon BC 22e met de kleur vier kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Canon. Meer en meer verkopers zoals inktknaller.nl of Inkclub bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€17,50
Huismerk tarieven€8,75
MerkCanon
SoortCanon BC 22e
Serienummer0902A002
Officiële kleurvier kleuren
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4960999867274

Goedkoopste Canon BC 22e 0902A002 inkt bestellen december 2023

Het volume (ml) van de 0902A002 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan in een lokale shop. replacedirect of Printabout.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webwinkels als bol.com & Handyman.nl.
 • Originele 0902A002 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €17,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar erkende webwinkels waar je probleemloos en snel 0902A002 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon BC 22e 0902A002 vier kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €19,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €17,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €8,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon BC 22e originele inkt€17,50
Canon BC 22e multipack (merkcartridge)€35,00
Canon BC 22e huismerk inkt * €8,75
Canon BC 22e huismerk duopack * €17,50
Geschatte prijzen van de 0902A002 cartridge (multicolor) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon BC 22e 0902A002 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bc-22e-0902a002-vier-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 0902A002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon BC 22e originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €17,50).

Canon BC 22e huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 0902A002 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon BC 22e 0902A002 vier kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de vier kleuren inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht vind je bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare inktproblemen bij de Canon BC 22e 0902A002 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon BC 22e inktcartridge ?
De prijs van een Canon BC 22e 0902A002 met de kleur vier kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €14,46 excl. btw (dus €17,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €35,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 0902A002 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon BC 22e huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 0902A002 alternatief gebruiken is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon BC 22e 0902A002 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie